Engelska i England

ENGELSKA I ENGLAND

Från och med 1 januari 2017 har vi på ComCult AB ett samarbete med Linguarama för att kunna erbjuda exklusiva utbildningar på plats i England. Linguarama har ett välrenommerat rykte som språkutbildare sedan början av 1970.

Linguarama har två utbildningscenter i England. Det finns stora skillnader mellan centren men kursutbudet är detsamma; du kan välja att läsa ett individuellt program eller att åka med kolleger i en sluten grupp.

 

Dessutom kan vi erbjuda ett helt nytt kursupplägg i och med samarbetet med Linguarama -  från och med 2017 kan erbjuda kurser för öppna smågrupper med specialinriktningar.

Läs mer om våra specialteman här.

CHENEY COURT

Cheney Court ligger på landsbygden i sydvästra England endast 10 km från Bath, som är Storbritanniens näst mest populära turistmål efter London. Bara 2 timmar från Heathrow möts du av underskön miljö, fantastiska vyer och en mäktig historia som är lätt att ta till sig.

Utbildningen sker i en vacker herrgårdsbyggnad från 1600-talet med tillbyggda annex för logi och fritidsaktiviteter.

 

I kurspriset ingår:

  • förtest och intervju
  • helpension
  • heltidsstudier
  • uppföljning
  • kursrapport
CGmokW5rTOWEYcDqprGyXA_thumb_6ec

Ladda ner vår broschyr om Cheney Court idag.

LONDON

Vi kan i vårt samarbete med Linguarama erbjuda språkutbildningar i centrala London i fantastiskt moderna lokaler med lika hängiven personal som på Cheney Court. Till skillnad från utbildningen på Cheney Court så bor du på hotell eller i värdfamilj i London, det är ditt eget val. Vi hjälper dig gärna att hitta det boende som passar dina önskemål bäst.

 

 

London är det perfekta valet för dig som har affärskontakter där och för dig som trivs i storstadspulsen. Varje dag erbjuder dessutom centret ett socialt program i direkt anslutning till arbetsdagens slut och det     är en stor variation av besök på muséer, lokala pubar och musikaler.

 

Ladda ner vår broschyr om vårt kurscenter i London här.