Internationella förhandlingar

SAMARBETE MED TCA

Från och med 2017 kan vi stolt presentera vårt nya samarbete med TCA Limited, som specialiserat sig på att hjälpa företag att uppnå bästa resultat i internationella förhandlingar.

TCA grundades 1999 av Tim Cullen, som har lång arbetslivserfarenhet från förhandlingar i bland annat World Bank, Ford Motor och Continental Bank. Han är dessutom grundare och chef för ”Oxford Programme on Negotiations” vid Said Business School på Oxford University.

TCA har ett antal mycket duktiga förhandlare i sitt stall med både akademisk och praktisk erfarenhet. De hjälper företag att ta sig förbi kulturella och kommunikativa fallgropar för att uppnå gynnsamma och varaktiga överenskommelser. De coachar hela vägen, från strategi till verkställande.

 SPECIALISTER PÅ 

ASIEN, EUROPA OCH USA

TCA är framförallt specialister på förhandlingar i Kina, Vietnam, Europa och USA, oavsett om det är på styrelsenivå; i företagssammanslagningar och -förvärv; eller i samband med nya partnerskap och joint venture-avtal.

FRAMGÅNGSRIK MODELL

TCA har tagit fram en egen modell för att hjälpa företag att lyckas i förhandlingar. I korthet är den indelad i följande faser:

  • Undersökningsfas
  • Utbildningsfas
  • Fördiskussioner mellan parterna inför förhandlingarna
  • Förhandlingsfas
  • Efterarbete

KURSER MED TCA

I många fall har företag inte samma behov av en fullständig coachning av TCA utan önskar tips och expertis i olika frågor kring förhandlingar. TCA har därför utvecklat ett antal olika 1- och 2-dagars kurser för slutna företagsgrupper.

Läs mer om TCAs 2-dagars program här.

MER INFO OM TCA?

För en tid sedan gjordes en intervju i programmet Global Perspectives med Tim Cullen som huvudperson. Se gärna intervjun i nedanstående klipp.

Vill du veta mer? Kontakta oss för mer information.