ComCult AB

VÅRT FÖRETAG

Språkkonsulterna i Malmö startade 1998 som Franchise till Richard Lewis Communications, efter att ha varit dotterbolag i koncernen i 20 år. I januari 2017 bytte vi företagsnamn till ComCult AB och står nu på egna ben, även om Richard Lewis Communications fortfarande är vår samarbetspartner för våra kurser i Cross Culture.

 

Vårt företag är specialiserat på intensiva språk- och interkulturella utbildningar för personer som arbetar internationellt på olika nivåer. Utbildningarna är främst individuella men riktar sig även till ledningsgrupper och internationella team på företag, i organisationer samt inom universitetsvärlden.

 

44836608 - creative abstract global business communication success, worldwide financial growth and development concept: color growing bar graphs with red rising arrow, colorful pie chart and blue earth globe sphere with world map isolated on white background with re

Vi har ett oslagbart kunnande och en unik förståelse för vilka behov som finns på den svenska marknaden och har hjälpt otaliga kunder att lyckas på dagens globala arbetsarena.

VÅRA TJÄNSTER

Språkutbildningar

Vi erbjuder både individuella utbildningar och kurser för slutna smågrupper i samtliga moderna språk. Våra kurser anpassas helt efter era affärsbehov. Vårt fokus ligger på att förbättra era prestationer till en önskad nivå, båder professionellt och socialt.

Kommunikationsträning
Dessa kurser hjälper er att få fram era budskap på ett mer effektivt och övertygande sätt i exempelvis möten, presentationer och förhandlingar.
Kurserna är ofta projektstyrda och hålls under 1-2 dagar.

Cross Culture – interkulturella utbildningar
Vi använder Richard Lewis Communications modell som bas när vi sätter samman interkulturella kurser för ert team eller företag. Kurserna ger er verktyg att leda och samarbeta bättre på den globala marknaden.

VÅRA KONTOR

ComCult AB har kontor på följande orter:

Kännetecknande för våra utbildningscenter är att vi erbjuder full administrationsservice genom hela utbildningsprocessen. Vi har en kärna av specialistutbildade coacher och lärare - alla med ett stort engagemang och bred erfarenhet av utbildning och konsultation.